Weer Malta

Fair

17°C

Malta

Fair

Malta vakantie

Malta vakantieGelegen in het midden van de Middellandse Zee, hebben de Maltese eilanden een immens repertoire van mooie hotels, stranden, restaurants, bezienswaardigheden en nog veel meer.

 

Vakantie Malta

Voor uw vakantie naar Malta of Gozo vindt u hier de beste informatie over uw zonvakantie, zoals appartement Malta, hotel Malta, vakantiehuis Malta, vliegtickets Malta, all inclusive Malta of een mooie rondreis Malta en Gozo.

Stranden Malta

Vakantie op Malta en GozoMalta heeft een Mediterraan klimaat, hetgeen maakt dat het er van voor- tot najaar bijna altijd mooi weer is. De eilanden Malta en Gozo hebben een aanzienlijk aantal stranden die ideaal zijn voor mensen op zoek naar een romantisch uitje of een leuke vakantie in de zon. In Malta, is het strand niet alleen een locatie, het is een manier van leven. Hier wordt met de term " beachen" verwezen naar het rustige, langzame tempo waarin mensen samen komen om van de zon en het samen zijn te genieten.

Bezienswaardigheden Malta

Tevens vindt u op het eiland, dat 300 vierkante kilometer groot is, prehistorische tempels, Romeinse ruïnes, middeleeuwse gebouwen en barokke architectuur in een mix van cultuur, tradities en geschiedenis die bij het eiland behoren. Er zijn grote contrasteren tussen de landschappen en plaatsen, de eilanden bieden verschillende attracties die variëren van historische tot religieuze en familieplezier. Tal van rots-en zandstranden en baaien sieren de Maltese kust, waardoor u lekker van een ​​verfrissende duik kunt genieten.

Bootjes op MaltaDe Maltese Eilanden

De Maltese eilanden bestaan uit een aantal eilanden met als grootste Malta, Gozo en Comino. De de archipel heeft ook kleinere eilanden zoals Cominotto, Filfla, St Paul 's Islands en Manoel Island, die onbewoond zijn.

Wat is er te doen op Malta?

Naast de bekende bezienswaardigheden en stranden kunt u een bezoek brengen aan een van de lokale markten, er zijn diverse activiteiten, sporten etc. om te doen, boottochten, themaparken/pretparken of een musea bekijken.

Duiken MaltaDuiken Malta

De combinatie van het prachtige weer, de allure van de Maltese eilanden en het heldere zeewater trekt jaarlijks vele toeristen om te snorkelen en te duiken. Er is iets magisch met de diepe glinsterende blauwe Middellandse Zee dat veel reizigers heeft betoverd door de tijd. Velen komen terug om hun vakantie door te brengen op Malta of Gozo.

 

Malta vakantie - Jiba

 

Malta vakantie - Sunweb

 

Tjingo Malta

 

 

Malta vakantie - ElizaWasHere

 

Goedkope Vliegtickets Malta World Ticket Center

 

Vakantie Malta - Thomas Cook

Vakantie Malta - Neckermann

Malta reisgidsen

Malta reisgids